100% beoordelingen - - 80 reviews

Ondersteuning van Email-,
webhosting en domeinnaam

Hulp op afstand van sLaunch Internet vanaf € 20,-

Heb je problemen met het instellen van je e-mailaccount of FTP-programma? Graag kijken wij dan met je mee zodat wij de instellingen voor je kunnen controleren. Foutieve instellingen passen we gelijk voor je aan zodat jij direct verder kan. Dat scheelt weer een hoop puzzelwerk!

Een van onze experts kijkt met je mee op het scherm. Dat gebeurd met het programma TeamViewer. Dit is geheel gratis en zorgt ervoor dat wij op afstand mee kunnen kijken en eventueel het scherm kunnen overnemen. Voordat we meekijken plannen we samen een overleg in zodat we goed voorbereid te werk kunnen. Natuurlijk kan dit ook in de avonduren. De kosten bedragen € 15,- excl btw per 15 minuten.

Het programma TeamViewer kan je hier gratis downloaden:
Windows: Teamviewer voor Windows
Mac: Teamviewer voor Mac

Via onderstaande knop is het mogelijk om ons een email te sturen zodat we contact met je kunnen opnemen.

Hulp op afstand aanvragen

Overzetten MySQL database en FTP omgeving oude provider € 25,-

Het overzetten van je gegevens kan een lastige klus zijn. Dit kan zowel bij een verhuizing als bij een overzetting van je ontwikkel omgeving. Wij kunnen je helpen bij het overzetten van je MySQL database gegevens en je FTP gegevens. Je kan hiervoor contact opnemen met onze support afdeling en zij vertellen je welke gegevens ze nodig hebben.

Via onderstaande knop is het mogelijk om ons een email te sturen zodat we contact met je kunnen opnemen.

Hulp op afstand aanvragen

Shared 100GB SSD hosting vanaf € 7,50 p/mnd meer informatie