100% beoordelingen - - 80 reviews

sLaunch internet official
hostingpartner FC Den Bosch & RKVV Wilhelmina

Wil ook jij online scoren?

sLaunch Internet official hosting partner FC Den Bosch

sLaunch Internet is sinds jaren de hostingpartner van FC Den Bosch, en daar zijn we erg trots op! FC Den Bosch speelt momenteel in de Keuken Kampioen Divisie en zijn een weg ingeslagen richting de toekomst. Met weer een eigen jeugdopleiding probeerd de Bossche hoofdmacht een weg terug te vinden in de top van de Keuken Kampioen Divisie.

sLaunch Internet staat met "heel ons hart", achter de "Blue White Army".

sLaunch Internet official hosting partner RKVV Wilhelmina

sLaunch Internet is official hostingpartner, online partner en sponsor van de Bossche voetbalclub RKVV Wilhelmina. "De Kanaries", is een van de oudste voetbalclub van Nederland, opgericht in 1897. De club heeft meer dan 900 leden en 53 teams. Wilhelmina 1 speelt momenteel in de Zondag 3e Klasse C.

sLaunch Internet steunt Maaspoort Kids / Maaspoort Nieuws

sLaunch Internet ondersteund de projecten van Maaspoort Kids en is sponsor van Maaspoort Nieuws. Het doel van Maaspoortkids is het organiseren van kinder/wijkactiviteiten in al haar facetten en de vrijwilligers die dit mede mogelijk gaan maken daar waar kan ondersteunen in deze inspirerende uitdaging voor de wijk.

Mede door het platform van Maaspoort Nieuws wordt het nieuws in deze wijk verspreid. De website wordt volledig ondersteund door sLaunch, met meer dan duizenden bezoekers per maand.

sLaunch Internet sponsor Opera op de Parade Den Bosch

sLaunch Internet sponsort Opera op de Parade met haar online activiteiten. Opera op de Parade is een openlucht Opera op de Parade in Den Bosch naast de Sint Jan. Jaarlijks trekt Opera op de Parade duizenden bezoekers.

Shared 100GB SSD hosting vanaf € 7,50 p/mnd meer informatie