Achteraf betalen voor online aankopen verstandige keuze

Vanaf nu kan je achteraf betalen met je betaaldienst via je smartphone of laptop

Volgens Buckaroo wordt 53% van de betalingen geïnitieerd of afgerond met een smartphone. Zorg er dus voor dat online betalen niet meer mobielvriendelijk is, maar specifiek op elk apparaat is afgestemd. Of het nu een tablet, smartphone of desktop is. U wilt niet dat de betalingspagina alleen wordt geschaald naar het formaat van het mobiele scherm. Je wilt een betaalscherm ontworpen voor alle mogelijkheden van je smartphone. Knoppen passen comfortabel onder de duim en kaartgegevens kunnen worden gelezen door de lens van uw smartphonecamera.

Telefonisch contactloos betalen waarbij je betaalt met een digitale versie van je pinpas. Dit wordt mogelijk gemaakt door Near Field Communication (NFC), een chip in je telefoon: dezelfde technologie die je gebruikt om contactloos te betalen met je pinpas en in en uit te checken in het openbaar vervoer. De technologie achter mobiel contactloos betalen is precies hetzelfde, alleen op een andere manier: in plaats van met een kaart te betalen, betaal je met je telefoon!

Betalen met smartphone of laptop is nu ook je veiliger dan ooit

Alle banken kunnen nu mobiel bankieren. Snel en gemakkelijk, omdat zowel de kaartlezer als de TAN-code redundant zijn. U kunt online bankieren en zelfs uw smartphone gebruiken om contactloos te betalen. Maar is het ook veilig? En hoe zit het met contactloos betalen met een pinpas Riverty winkels?

In 2013 lanceerde MasterCard “Selfie Payment”, die uw eigen avatar gebruikt om de betaling te autoriseren. Deze ontwikkeling is versneld door vingerafdruk- en gezichtsherkenning op de meeste smartphonemodellen. Het maakt betalingen niet alleen sneller, het is ook veiliger. Apple Pay is bijvoorbeeld een van de veiligste betaalmethoden omdat het gebruik maakt van tweestapsverificatie (ook wel 2-factor authenticatie genoemd).

Bij alle betaaldiensten is achteraf betalen gemakkelijk en veilig

De meeste online winkels bieden meerdere betaalmethoden aan. De veiligste manier om te betalen is via Ideal, of door het bedrag zelf over te maken op de rekening van de verkoper. Andere betaalmethoden zijn veilig als ze via een beveiligde verbinding worden verwerkt. Dit is bij de meeste webshops het geval Klarna winkels.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en gemakkelijk. De betalingsgegevens van uw aankoop vindt u op de factuur die wij ontvangen. Je kunt de betalingsgegevens natuurlijk altijd bekijken door in te loggen in de Klarna-app of bovenaan deze pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader