10 jaar ervaring         persoonlijk support         zeer tevreden klanten

logo

Dat gaat naar Den Bosch toe...:

Onze missie is ondernemende mensen te helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online mogelijkheden. Kies je voor sLaunch dan weet je zeker dat je de grootst mogelijk zekerheid krijgt en de beste service. sLaunch is opgericht in 2011. Onze roots liggen in Den Bosch, van "onze ouwe Sint Jan", tot aan "Zoete lieve Gerretje" dagelijks worden we herinnert aan deze mooie stad.

Deze aandacht die aan dit pronkjuweel wordt gegeven geven wij graag aan onze klanten. Iedere dag weer. Wij maken het graag onze klanten zo eenvoudig mogelijk. Van domeinregistratie tot de installatie van WordPress op een webhostingpakket.

Wij maken gebruik van eigen (dubbel uitgevoerde) webservers in onze eigen stabiele serverruimte. Hierdoor garanderen we u dat uw website altijd snel, veilig en bovendien beschikbaar is; 24 uur per dag.

Wil je ook de beste hostingprovider voor je website? Neem dan contact met ons op. Wij leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen.

Eerlijk:

Bij sLaunch willen we eerlijk tegen je zijn. Eerlijk over wat je krijgt, eerlijk in onze prijzen. Wij werken daarom niet met lokkertjes, zoals het eerste jaar een domeinnaam voor € 1,- en het jaar daarna torenhoge bedragen te vragen. Geen verborgen kosten dus. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wij zeggen je alleen dingen toe d ie we kunnen waarmaken. Jij kunt erop vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen!

Onze producten bevatten alles wat je nodig hebt om ze goed te kunnen gebruiken. Onze bedragen zijn exclusief BTW. sLaunch gaat trouwens ook voor groen en duurzaamheid, daarom is hosting bij sLaunch groen!

En hoe groen is onze hosting? Nou heel erg groen!

Onze servers hangen in het modernste datacenter van Nederland, Dataplace en zijn volledig in eigen beheer. De stroom die gebruikt wordt om de servers te laten draaien wordt opgewekt uit Nederlandse Windenergie. Hierdoor wordt gebruik gemaakt van volledig groene stroom.

"sLaunch claimt het adres en de bouwgrond, legt het fundament, bouwt daarop het huis, richt dat vervolgens zo goed mogelijk in, zorgt voor het nodige onderhoud en maait zo nodig ook nog het gras."

Martijn van Stippent, eigenaar sLaunch Internet

WordPress Basis webhosting voor € 3,- p/mnd meer informatie